ĐŪ7Ǻ¹« Admin
عدد المساهمات : 89 نقاط : 194 تاريخ التسجيل : 20/02/2011 العمر : 31
| موضوع: طريقة عمل *شيكولاته باتشى*...بالصور الثلاثاء أبريل 05, 2011 5:37 am | |
| [SIZE="6"]شوكولا باتشي من اطيب و اشهر انواع الشوكولا بايطاليا و جدت طريقتها وأحببت أن أنقلها لكم ... والشكر لصاحبتها[SIZE="7"] المقادير [/SIZE] (لعمل 14 حبه) 50 غرام شكولاته بالحليب 100 غرام شكولاته ساده 50 غرام شوكولاته 50 غرام بندق مجروش و بندق حب 10 غرام زبده 40 غرام نوتيلا [SIZE="7"]الطريقة [/SIZE]
ذوبي الشوكلاته بالحليب مع الزبده
ارفعيها عن النار و اضيفي النوتيلا و البندق المجروش
الان على صينيه ضعي ورق زبده و شكلي الشكولاته على شكل كور او كتل و ضعي فوق كل واحده حبة بندق كما في الصوره و ضعيها بالثلاجه
بعد ان تجمد و تتماسك نكون قد حضرنا الشكولاته الساده و ذورناها ننزل كتل الشوكلاته واحده تلو الاخرى بمساعده شوكه كما في الصوره
و نضعها في الثلاجه حتى تجمد
بعد مانطلعها من الثلاجه ده شكلها
وده شكلها من الداخل
[/SIZE] | |
|